Natural Energy - Magnesium Extra V-caps 60

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Magnesium is een zeer belangrijk mineraal voor de menselijke stofwisseling. Het werkt als een co-factor in tal van energie producerende reacties, die plaats vinden in de mitochondriën, dit zijn de energiecentrales van ons lichaam. Voldoende magnesium draagt dus bij tot een normaal energiemetabolisme en draagt op deze manier bij tot een vermindering van moeheid en uitputting. Magnesium is eveneens nodig voor een gezonde werking van spieren en zenuwcellen.

Magnesium werkt in ons lichaam als een regulator ter normalisering van onze psychische functies. Bovendien draagt magnesium bij tot een normale eiwitsynthese en speelt dit mineraal eveneens een rol in onze celdeling. MAGNESIUM EXTRA heeft geen enkel neveneffect bij inname, in tegenstelling tot de klassieke, anorganische magnesiumzouten die courant in de handel zijn. De klassieke anorganische magnesiumzouten zijn niet natuurlijk en hebben bijgevolg neveneffecten, vooral ter hoogte van de darm, met vaak diarree als gevolg.

Gebruik

2 capsules per dag.

Samenstelling

Magnesium (Magnesiumglycerofosfaat) 185,64mg (49,50% RI), Plantaardige capsule (Hydroxypropylmethylcellulose), Vitamine B6 (Pyridoxal-5'-fosfaat) 4,92mg (351,43% RI), Antiklontermiddelen1 (Magnesiumzouten van vetzuren, Magnesiumsilicaat)

Indicatie

Eergie - Spieren - Zenuwstelsel

Contra indicatie
Dit product is uitsluitend voor volwassenen bestemd en niet geschikt voor kinderen en zwangere of lacterende vrouwen.
Vraag raad aan uw arts of apotheker.
Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.
Gegevens
CNK4400818
FabrikantenCeres Pharma
MerkenNatural Energy