Melatonine Complex 295mcg V-caps 90 Natural Energy

Niet beschikbaar

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Optimale ondersteuning bij het inslapen*en voor een deugddoende nachtrust*.

Een goede nachtrust is essentieel voor een optimale gezondheid. Denk maar eens na hoe je je voelt na een slechte nacht. Melatonine complex is ontwikkeld om de nachtrust op een brede manier te ondersteunen, bij het inslapen maar ook de algemene nachtrust*.

Melatonine complex bevat melatonine en l-tryptofaan, de natuurlijke voorganger waaruit het lichaam zelf melatonine kan aanmaken. Vitamine B3 en Vitamine B6 ondersteunen de omzetting van L-Tryptofaan in melatonine. Verder is de formule verrijkt met de plantaardige extracten van Valeriaan en Passiflora.

Valeriaan helpt bij het vatten van de slaap en ondersteunt de nachtrust.

Gebruik

1 capsule 's avonds voor het slapengaan.

Samenstelling

Passiflora incarnata L. (Passiebloem) droogextract 200mg, Valeriana ocinalis L. (Echte valeriaan) droogextract 200mg, L-tryptofaan 200mg, Plantaardige capsule (Hydroxypropylmethylcellulose), Antiklontermiddelen (Magnesiumsilicaat, Magnesiumzouten van vetzuren, Siliciumdioxide), Vitamine B3 (Nicotinamide) 3,2mg (20% RI), Vitamine B6 (Pyridoxal-5'-fosfaat) 0,28mg (20% RI), Melatonine 295μg

Indicatie
  • Ondersteuning bij het inslapen
  • Onregelmatig dag-nacht ritme
  • Draagt bij tot een deugddoende nachtrust
Contra indicatie

Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Buiten het bereik van jonge kinderen houden.

Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, raadpleeg voor gebruik uw apotheker.

Informeer bij een gelijktijdige inname van geneesmiddelen.

Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.

Gegevens
CNK4400826
FabrikantenCeres Pharma
MerkenNatural Energy