Gum Sonic Sensitive Batterij Tandenborstel 4101mpk

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De GUM® SONIC SENSITIVE batterijtandenborstel levert een ultra zachte, extra diepe reiniging voor gevoelige tanden en zacht, gezwollen tandvlees. Sonische trillingen helpen je om tandplak effectief te borstelen en te verwijderen, met weinig inspanning van jouw kant.

Met ultrazachte, bi-level borstelharen die aan beide uiteinden uitdunnen, kun je met deze borstel reinigen onder de tandvleesrand en tussen de tanden. Het is bewezen dat het tandplak 88% dieper verwijdert in moeilijk bereikbare gebieden in vergelijking met een gevoelige, handmatige platte trimtandenborstel. Deze sonische tandenborstel biedt een ultrazachte poetservaring, masseert tandvlees en laat je fris en schoon voelen.

Voor het beste resultaat raden we aan om het te gebruiken met de GUM® SensiVital® tandpasta en mondspoeling.

Indicatie

Tandenborstel met batterij voor de gevoelige tanden.

Details
CNK4281739
FabrikantenSunstar Benelux BV.
MerkenGum