Gum Bio Tandpasta 75ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Als u de voorkeur geeft aan natuurlijke en organische oplossingen, maar toch uw tanden wilt beschermen, dan kan onze gecertificeerde biologische tandpasta een game changer zijn voor u en uw gezin.

Met 99% natuurlijke ingrediënten en 22% biologische ingrediënten is GUM BIO Tandpasta extra zacht voor tandvlees en tanden. We hebben fluoride toegevoegd aan de formulering, volgens de aanbevelingen van mondgezondheidsdeskundigen en de Europese Federatie van Parodontologie (EFP), om email tegen gaatjes te helpen versterken en beschermen. De werkzaamheid van onze tandpasta in de zorg voor tandvlees en tanden is gevalideerd en voldoet aan dezelfde criteria als andere GUM tandpasta's.

- versterkt tanden en tandvlees

- met fluoride om glazuur te beschermen tegen gaatjes

- verfrissen adem

Met biologische aloë vera en ook biologische pepermunt om een frisse start te garanderen!

Details
CNK4185609
FabrikantenSunstar Benelux BV.
MerkenGum