Uriage Bariesun Ip50+ Mist Droog Spray 200ml

Niet beschikbaar

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Deze vederlichte mist werd speciaal samengesteld voor de lichte tot getaande huid en beschermt in hoge mate tegen UVA, UVB, vrije radicalen en uitdroging. Makkelijk en snel aan te brengen door de spuitbus met continue diffusie, ideaal voor grotere lichaamszones. De onzichtbare textuur trekt snel in en voelt perfect droog en helemaal niet plakkerig aan. Het ideale product voor openluchtactiviteiten en bovendien heerlijk verfrissend!

Gebruik

Goed schudden voor gebruik. De mist rijkelijk verstuiven voor u zich aan de zon blootstelt (bv. 8 keer spuiten per kuit). Opgelet: minder smeren = minder bescherming! Regelmatig opnieuw aanbrengen, vooral bij felle transpiratie, na het zwemmen of nadat u zich afgedroogd heeft. Niet rechtstreeks op het gezicht spuiten; het product eerst in de handpalm spuiten en dan op het gezicht aanbrengen. Zelfs een beschermde huid hoort zo min mogelijk aan de zon te worden blootgesteld. Stel baby's en kleine kinderen nooit aan direct zonlicht bloot. Uitsluitend in een goed verluchte ruimte gebruiken. Niet inademen.

Samenstelling

Actieve principes

  • Thermaal Water van Uriage
  • UVA/UVB-filtercomplex
  • Vitamine C en E
  • Aquaspongines

  • Waterbestendig

  • Hypoallergeen
  • Alcoholvrij
Indicatie

Beschermt tegen UV

Een complex van UV-filters van de allernieuwste generatie beschermt in hoge mate tegen UVA, UVB en vrije radicalen.

Beschermt tegen uitdroging

De Aquaspongines en het Thermaal Water van Uriage in deze vederlichte mist beschermen tegen uitdroging.

Gegevens
CNK3623634
FabrikantenUriage
MerkenUriage
Breedte50 mm
Lengte186 mm
Diepte50 mm