Olfae Mengsel Versterkend Bio Ess. Olie 5ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Olfae® VERSTERKEND werd ontwikkeld door onze R&D onderzoekers en onze ex­perts in Olfactotherapie voor een optimale efficiëntie op de olfactieve receptoren.

Ultra geconcentreerd aan actieve bestand­delen: Olfae® VERSTERKEND combineert 2 hoog geconcentreerde natuurlijke isolaten en 8 BIO essentiële oliën. Limoneen en ci­tral isolaten versterken de actie van de BIO essentiële oliën om het lichaam en de geest te stimuleren.

Drievoudige werking: Olfae® VERSTERKEND is ontworpen volgens de olfactieve piramide om u een snelle, gerichte en langdurige drie­voudige werking te bieden.

  • Dynamiserend, de topnoten werken als een zweepslag vanaf de eerste minuten van het verstuiven voor een mooie fysieke vitaliteit.
  • Stimulerend, de hartnoten helpen de geest te verstevigen en dragen bij tot de concentratie.
  • Evenwichtig, de basisnoten zijn een bondgenoot voor uw welzijn. Ze stimule­ren uw enthousiasme en bieden een he­ropleving van uw optimisme
Gebruik

Schudden voor gebruik.

Voer het n°60 in op de interface van de Olfae® micronebulisator (programma van 2 sessies per dag), op elk moment van de dag maar vermijd 's avonds.

Voor kinderen tussen 3 en 6 jaar, voer het programma n°70 in (programma kind van 2 sessies per dag) en tijdens hun afwezigheid verstuiven.

Rekening houdend met het natuurlijke karakter van het product kan een lichte neerslag verschijnen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit.

Samenstelling

Bevat d-limoneen, citral, cineol, beta-pineen, p-mentha- 1,4- dieen, alfa-pineen, linalol, (S-R*, S*)-5-(1,5-di­methylhexane-4-yl)-2-methyl-1,3-cyclo­hexa-1,3-dieen, caryofylleen, 3-careen, menthone, terpinoline, geraniol, 2-met­hyl-6-(4-methylcyclohex-3-een-1-yli­deen)hept-2-een, citronellol.

SAMENSTELLING

BIO essentiële oliën van Citrus (Citrus li­mon), van Rozemarijn Cineol (Rosmarinus officinalis), van Saro (Cinnamosma fra­grans), van Pepermunt (Mentha x piperi­ta), van Zwarte Spar (Picea mariana), van Gember (Zingiber officinale) en natuurlijke isolaten, waaronder limoneen en citral.

Contra indicatie

Niet verstuiven in de slaapkamer van kinderen jonger dan 3 jaar. Verstuiven in afwezigheid van gevoelige personen (zwangere vrouwen, baby's, personen met astma of met antecedenten van con­vulsies). Weg houden van de warmte. Niet roken. BIJ OPNAME DOOR DE MOND: onmiddellijk een VERGIFTIGIN­GENCENTRUM of een arts bellen. GEEN braken opwekken. BIJ CONTACT MET DE HUID: overvloedig wassen met water en zeep. Raadpleeg een arts bij huidirritatie of huidirruptie of als de oogirritatie voortduurt.

Details
CNK4212536
FabrikantenArkopharma
MerkenOlfae