Olfae Mengsel Ademhaling/zuiver. Bio Ess. Olie 5ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Olfae ADEMHALING ZUIVEREND werd ontwikkeld door onze R&D onderzoekers en onze experts in Olfactotherapie voor een optimale efficiëntie op de olfactieve receptoren. Ultra geconcentreerd aan ac­tieve bestanddelen: Olfae® ADEMHALING ZUIVEREND combineert 2 hoog ge­concentreerde natuurlijke isolaten en 8 BIO essentiële oliën. De eucalyptol en men­thol isolaten versterken de actie van de BIO essentiële oliën voor een betere ademha­ling met een gevoel van frisheid.

Drievoudige werking: Olfae ADEMHALING ZUIVEREND is ontworpen volgens de ol­factieve piramide om u een snelle, gerichte en langdurige drievoudige werking te bieden.

  • Oxygenerend, de topnoten bieden een gevoel van frisheid. Ze ontspannen, ver­zachten en helpen beter te ademen vanaf de eerste minuten van het verstuiven.
  • De hartnoten bieden bescherming in het dagelijkse leven. Ze werken als luchtver­zuiveringen, namelijk in de winterperiode.
  • De basisnoten hebben een stimulerende en dynamiserende actie. Ze zijn een steun voor uw natuurlijk afweersysteem.
Gebruik

GEBRUIKSAANWIJZING

Voer het n°61 in op de interface van de Olfae micronebulisator (programma van 3 sessies per dag), op elk moment van de dag.

Voor kinderen tussen 3 en 6 jaar, voer het programma n°70 in (programma kind van 2 sessies per dag) en tijdens hun afwezigheid verstuiven.

Samenstelling

Bevat cineol, linalol, limoneen, alfa-pin­een, beta-pineen, coumarine, geraniol en citral.

SAMENSTELLING

BIO Essentiële oliën van Eucalyptus radiata (Eucalyptus radiata), van Lavandula spica (Lavandula latifolia), van Ravintsara (Cinnamomum camphora), van Gewone Zilverspar (Abies alba), van Spaanse marjolein (Thymus mastichina), van Tea trea (Melaleuca alternifolia), van Atlasceder (Cedrus atlantica), van Laurier (Laurus nobilis) en natuurlijke isolaten, waarvan eucalyptol en menthol.

Contra indicatie

Niet verstuiven in de slaapkamer van kinderen jonger dan 3 jaar. Verstuiven in afwezigheid van gevoelige personen (zwangere vrouwen, baby's, personen met astma of met antecedenten van con­vulsies). Weg houden van de warmte. Niet roken.

BIJ CONTACT MET DE HUID: overvloedig wassen met water en zeep. Raadpleeg een arts bij huidirritatie of huidirruptie of als de oogirritatie voort­duurt.

Gegevens
CNK4212528
FabrikantenArkopharma
MerkenOlfae