Hartmann Grassolind 7,5x10cm St. 10 P/s

Niet beschikbaar

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Zalfkompres met neutrale impregnering

Gebruik

Ideaal in de dermatologie bij patiënten met eenovergevoeligheid voor geneesmiddelen alsmede voor langdurige behandeling van slecht genezende wonden, juist omdat in deze gevallen gevaar bestaat voor sensibilisatie. Fixatie van het verband in combinatie met een absorberend verband door middel van de volvlakpleister OmniFix® elastic of zwachtel Peha-haft®.

Indicatie

Voor een atraumatische verzorging en het soepel houdenvan oppervlakkige wonden, b.v. schaaf-, kneus-, brand-, schroei-, ets- en stralingswonden etc., in de plastische en cosmetische chirurgie, bij nagelextracties, phimosis operaties etc. Voor het afdekken van huidtransplantatiewonden en ter fixatie van huidtransplantaten.

Gegevens
CNK0811992
FabrikantenHartmann
MerkenHartmann
Breedte142 mm
Lengte135 mm
Diepte13 mm