Foliodrape Universeelset Protect 9 2770115

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Foliodrape® steriele basis- en universeel sets zijn producten voor eenmalig en kortdurend gebruik en bestaan uit diverse producten zoals afdeklakens voor patiënten en apparaatafdekkingen, bevestigings- en opvangaccessoires, algemene producten (bv. handdoeken), in een steriele verpakking. De Foliodrape® standaardsets zijn bedoeld voor diverse toepassingsgebieden/disciplines. Foliodrape® producten zijn bedoeld om de overdracht van pathogenen tussen niet-steriele en steriele plaatsen te voorkomen. De polyethyleenfilm of de verschillende lagen hydrofiel niet-geweven materiaal waarop een polyethyleenfilm is aangebracht, fungeren samen als een barrière tegen vocht en bacteriën en beperken de overdracht van micro-organismen tot een minimum. Foliodrape® basis en universeel sets worden steriel op de markt gebracht en behoren tot de groep medische hulpmiddelen van klasse I.

Inhoud:

- 1 tafelafdeklaken, 190 x 150 cm
- 2 afdeklakens, zelfklevend, 100 cm x 75 cm x 100 cm
- 1 afdeklaken, zelfklevend, 200 cm x 170 cm x 75 cm voet
- 1 afdeklaken, zelfklevend, 250 cm x 170 cm x 90 cm hoofd
- 1 klittenband 2 cm x 23 cm
- 2 celstofdoekjes 30 x 33 cm

Steriel, individueel verpakt

Gebruik

Ontsmetting van huid en slijmvliezen vóór het afdekken: Bereid het oppervlak voor met een antiseptische oplossing; de oplossing moet in contact blijven met de huid volgens de aanwijzingen op het etiket van het ontsmettingsmiddel. Niet in contact komen met andere delen van de patiënt. Leg de afdeklakens op de patiënt zoals aanbevolen door de productnaam. Laat alleen het operatiegebied en de gebieden die nodig zijn om de anesthesie te behouden, vrij.

Indicatie

Universele set steriele chirurgische afdeklakens.

Details
CNK4351623
FabrikantenHartmann
MerkenHartmann