Defatyl Immunity Comp 60

Op bestelling

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Defatyl Immunity is een voedingssupplement dat bijdraagt tot het behoud van energie en de goede werking van het immuunsysteem. Deze innovatieve formule combineert aminozuren (glutamine, arginine, carnitine) en vitamines (C,D) met oligo-elementen (zink en selenium).

De formule van Defatyl Immunity is gebaseerd op een combinatie van actieve ingrediënten die in synergie werken:

VITAMINES : VITAMINE C EN VITAMINE D.

Vitamine C draagt bij tot de goede werking van het immuunsysteem en de vermindering van vermoeidheid.

Vitamine D draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem.

OLIGO-ELEMENTEN: ZINK EN SELENIUM

Zink en Selenium ondersteunen een normale werking van het immuunsysteem.

Zink is het oligo-element van het immuunsysteem en de huid.

Zink draagt bij tot de werking van het immuunsysteem.

Selenium is een oligo-element dat talrijke selenoproteïnes en seleno-afhankelijke enzymes stimuleert die zeer belangrijk zijn voor de menselijke gezondheid.

Selenium draagt bij tot talrijke functies waaronder het behoud van een normaal immuunsysteem.

AMINOZUREN: L-CARNITINE, L-ARGININE, L-GLUTAMINE

L-carnitine speelt een belangrijke rol in de mitochondriën (energiecentrales van de cel).

L-carnitine is samengesteld uit een combinatie van twee essentiële aminozuren en wordt via de voeding (door inname van eiwitten) opgenomen. Bij sommige vegetarische of veganistische diëten kan er een tekort aan L-carnitine ontstaan. In sommige gevallen, vooral tijdens de groei en tijdens de zwangerschap, kan de behoefte aan L-carnitine groter zijn.

L-glutamine is het meest voorkomende aminozuur in het menselijk lichaam en vertegenwoordigt meer dan 60% van de aminozuren. Dit aminozuur is betrokken bij de synthese van talrijke eiwitten in het lichaam, aanwezig in de structuren van spieren en huid, in het immuunsysteem en bij de spijsvertering.

L-arginine is een semi-essentieel aminozuur: In normale omstandigheden produceert het lichaam zelf voldoende L-arginine. In sommige gevallen dient L-arginine via de voeding ingenomen te worden.

Gebruik

Neem 2 tabletten in per dag, 's morgens (na het eten).

Details
CNK4235297
FabrikantenMelisana
MerkenMelisana