Aderma Epitheliale Ah Gel-olie Massage 100ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Deze massagegel-olie wordt tweemaal per dag aangebracht en helpt de zichtbaarheid van littekens* en striemen te verminderen. Een gepatenteerde gel-olietextuur** die niet uitloopt en vloeibaar wordt tijdens de massage. Massagebeweging wordt aanbevolen om de microcirculatie te stimuleren en te bevorderen, de hydratatie te optimaliseren en een trekkerig en jeukend gevoel te verminderen. De formule van EPITHELIALE A.H Massagegel-olie, zonder toegevoegde siliconen en essentiële oliën, is samengesteld uit slechts negen ingrediënten en voor 98% van natuurlijke oorsprong. Ze werkt in op huidvlekken en verbetert de zichtbaarheid van deze sporen op de huid bij 100% van de proefpersonen¹. Aanbevolen voor zwangere vrouwen, maar ook ideaal voor het hele gezin..Rhealba® Haver van biologische teelt.Vegan info: zonder ingrediënten van dierlijke oorsprong. ¹ % van de personen geëvalueerd door de dermatoloog na 3 maanden gebruik - Monocentrisch klinisch onderzoek uitgevoerd bij 26 personen met twee symmetrische en vergelijkbare littekens in de hervormingsfase. Een- of tweemaal per dag aanbrengen. * Littekens die weer zijn dichtgegroeid. ** Patent aangevraagd.

Gebruik

Breng een- of tweemaal per dag aan op de aangetaste zone (littekens, striemen). Masseer de huid gedurende enkele minuten, eerst met cirkelvormige bewegingen en vervolgens met een massage geïnspireerd op de klop-rolmassage.

Samenstelling

CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. GLYCERIN. WATER (AQUA). OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL (OLEA EUROPAEA FRUIT OIL). SUCROSE LAURATE. TOCOPHERYL ACETATE. ALANYL GLUTAMINE. AVENA SATIVA (OAT) LEAF/STEM EXTRACT (AVENA SATIVA LEAF/STEM EXTRACT). SODIUM HYALURONATE

Indicatie

Deze massagegel-olie verbetert de zichtbaarheid van littekens* en striemen bij 100% van de personen.

Details
CNK4204103
FabrikantenPierre Fabre
MerkenA-Derma
Breedte54 mm
Lengte156 mm
Diepte43 mm