Execalm Creme 100ml

Niet beschikbaar

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Deze crème, op basis van homogenaat van kwartelei, is volledig hypoallergenisch en heeft verzachtende, hydraterende en herstellende kwaliteiten voor de opperhuid. Execalm wordt in het bijzonder aanbevolen in gevallen van roodheid, jeuk en andere huidgevoeligheden. De crème heeft geen neveneffecten en is daarom een goede keuze. Onze grootouders en bepaalde auteurs kenden aan de kwarteleieren al vroeger eigenschappen toe bij behandeling van huidaandoeningen.

Gebruik

's Morgens en 's avonds aanbrengen op de te behandelen zones.

Samenstelling

Homogenaat van kwartelei, jojobaolie, plantaardige olie van abrikoos en advocaat, galamboter, plantaardige vetzuren, rozemarijn.

Gegevens
CNK3072675
FabrikantenLaboratoires Fenioux Benelux
MerkenFenioux
Breedte65 mm
Lengte142 mm
Diepte40 mm