Uriage Hyseac 3-regul Glob.verz. Getint Ip30 40ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

HYSÉAC 3-REGUL

GETINTE ALLROUNDVERZORGING SPF30

Deze "alles-in-één"-verzorging doet onzuiverheden (puistjes, zwarte puntjes) sneller verdwijnen, egaliseert de teint op natuurlijke wijze en beperkt het ontstaan van restlittekens als gevolg van blootstelling aan de zon.

Gebruik

's Ochtends op de gereinigde en droge gezichtshuid aanbrengen. Contact met de ogen vermijden. Getest op vrijwilligers met een vette, onzuivere huid. Geschikt voor dagelijks gebruik.

Samenstelling

Actieve principes

  • Thermaal Water van Uriage
  • Complex met UVA- en UVB-filters
  • 3 Uriage patenten: MPA-Regul, TLR2-Regul en Zoethout
  • Matterende poeders

  • Hypoallergeen

  • Niet-comedogeen
  • Oil-free
Indicatie

Beperkt onzuiverheden

Deze verzorging beperkt puistjes en zwarte puntjes dankzij een complex met gepatenteerde werkzame stoffen en Thermaal Water van Uriage.

Beschermt

Een complex met UVA- en UVB-filters beschermt tegen de zon om het reboundeffect en het ontstaan van restlittekens als gevolg van blootstelling aan de zon te beperken.

Matteert en egaliseert de teint

De sterk dekkende getinte formule egaliseert de teint op natuurlijke wijze en maskeert puistjes. Door haar poederachtige effect gaat ze het glimmen tegen. Zoethoutextract beperkt het talgoverschot, zodat de teint langer mat blijft.

Details
CNK3553393
FabrikantenUriage
MerkenUriage
Breedte45 mm
Lengte37 mm
Diepte126 mm