Svr Masker B Hydra Intensief 12ml

Niet beschikbaar

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Verzachtend masker,. Hydrateren, plumping

Gebruik

Op een schone huid vouwt u het masker open, verwijdert u de twee beschermfolies en legt u het op het gezicht, tikkend om het te laten hechten. Laat het 15 minuten zitten en beweeg je zonder angst. Verwijder het, en wrijf het overtollige product in indien nodig. Het is niet nodig om een crème aan te brengen of te spoelen na gebruik, het masker is van nature vochtinbrengend. Gebruik het masker één of twee keer per week.

Samenstelling

INGREDIËNTEN (BEVAT): AQUA/WATER/EAU, GLYCERINE, PENTYLENE GLYCOL, ALOE BARBADENSIS BLADSAP POEDER, FRUCTOSE, GLYCINE, INOSITOL, NATRIUMPCA, TETRANATRIUMGLUTAMAAT DIACETAAT, NIACINAMIDE, NATRIUMHYALURONAAT, UREUM, CITROENZUUR, POLYSORBAAT 20, NATRIUMLACTAAT, XANTHAANGOM, NATRIUMBENZOAAT

Gegevens
CNK4117537
FabrikantenSVR
MerkenSVR
Hoeveelheid verpakking12ML