Supradyn Prenatal Caps 60

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Supradyn® Prenatal is een speciaal samengestelde alles-in-één prenatale multivitamine in te nemen vanaf de kinderwens, tijdens de zwangerschap tot en met de borstvoeding.

Reeds voor de bevruchting, helpt de unieke combinatie van vitamines en mineralen het lichaam voor te bereiden op de zwangerschap door een optimaal niveau van alle noodzakelijke micronutriënten op te bouwen om de gezonde ontwikkeling van de foetus tijdens de zwangerschap te ondersteunen.

Neem dagelijks één Supradyn® Prenatal-capsule ter ondersteuning van de gezonde ontwikkeling van de baby*.

VOORDELEN VOOR DE BABY:- Bevat 400µg foliumzuur. Foliumzuursuppletie verhoogt de foliumzuurstatus van de moeder. Een lage folaatstatus van de moeder verhoogt het risico op het ontwikkelen van neurale buisdefecten, of open ruggetje, bij de ontwikkelende foetus- Bevat DHA om de normale ontwikkeling van hersenen en ogen te ondersteunen- Met vitamine A om de gezondheid van de ogen te ondersteunen- Met vitamines C en D en zink ter ondersteuning van het immuunsysteem- Vitamine D en calcium voor het behoud van sterke en gezonde botten

VOORDELEN VOOR DE MAMA:- Ondersteunt de verhoogde voedingsbehoeften van de zwangere of borstvoedende moeder- DHA verrijkt de vetzuursamenstelling van de moedermelk- B-vitamines en ijzer helpen energie te geven en vermoeidheid te verminderen. Ijzer draagt bij tot de normale vorming van rode bloedcellen en hemoglobine en tot het normale transport van zuurstof in het lichaam- Met vitamines C en D en zink ter ondersteuning van het immuunsysteem- Zink draagt bij tot een normale vruchtbaarheid en voortplanting- Jodium en selenium dragen bij tot een normale schildklierfunctie

*DHA draagt bij tot de normale ontwikkeling van ogen en hersenen bij de foetus.

Gebruik

1 capsule per dag bij de maaltijd, innemen met een voldoende hoeveelheid water (250 ml).

Samenstelling

Ingrediënten: Gelatine, DHA (visolie), bevochtiger/ (E422), calcium ascorbaat, magnesium oxide, EPA (visolie), verdikkingsmiddel (E901), ijzerfumaraat, nicotinamide, DL alfatocoferylacetaat, zinkoxide, calcium D-pantothenaat, bètacaroteen, kopersulfaat, pyridoxinewaterstofchloride, thiamine nitraat, riboflavine, pteroylmonoglutaminezuur, calcium l-methylfolaat, cholecalciferol, kaliumjodide, natriumseleniet, D-biotine, cyanocobalamine, kleurstof (E172), verdikkingsmiddel (E551), emulgator (E322) (soja).

RI
DHA 200 mg
EPA 80 mg
Foliumzuur 400 µg 200 %
Vitamine A 771 µg 96 %
Vitamine B1 1,4 mg 127 %
Vitamine B2 1,4 mg 100 %
Vitamine B3 18 mg 112 %
Vitamine B5 6 mg 100 %
Vitamine B6 1,9 mg 136 %
Vitamine B8 30 µg 60 %
Vitamine B11 400 µg 200 %
Vitamine B12 2,6 µg 104 %
Vitamine C 85 mg 106 %
Vitamine D 5 µg 100 %
Vitamine E 10 mg 83 %
Ijzer 14 mg 100 %
Jood 150 µg 100 %
Koper 1 mg 100 %
Magnesium 57 mg 15 %
Selenium 60 µg 109 %
Zink 10 mg 100 %

RI: Referentie inname

Indicatie

Vanaf de kinderwens, tijdens de zwangerschap en borstvoeding.

Details
CNK4366803
FabrikantenBayer
MerkenSupradyn