Parodontax Extra Fresh Tube 75ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Gebruik

Om bloedend tandvlees te helpen stoppen en voorkomen, gebruik trouw 2x daags. Geschikt voor dagelijks gebruik, ook voor sterke tanden en een frisse adem. VOLG ALTIJD DE AANWIJZINGEN OP DE VERPAKKING. Poets tweemaal per dag en niet meer dan driemaal, slik zo weinig mogelijk door en spuug uit. Niet gebruiken als verpakking bij aankoop is geopend.

Samenstelling

Ingredients: Sodium Bicarbonate, Aqua, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Aroma, Xanthan Gum, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Steviol Glycosides, Limonene, CI 77491. Bevat natriumfluoride.

Indicatie

Parodontax Extra Fresh dagelijkse tandpasta:

• Helpt tegen en voorkomt bloedend tandvlees• 4x effectiever dan een gewone tandpasta* in het verwijderen van tandplak 4x effectiever dan een gewone tandpasta* in het verwijderen van tandplak bacteriën.• Houdt je mond urenlang fris• Met verbeterde smaak• Dagelijkse natriumbicarbonaat & fluoride tandpasta voor gezond tandvlees & sterke tanden• Het is klinisch bewezen dat dagelijks poetsen met Parodontax helpt tegen bloedend tandvlees en tandvlees problemen voorkomt

  • bij 2x per dag poetsen, na 6 maanden gebruik
Contra indicatie

Raadpleeg zo snel mogelijk een (tand)arts als u zwelling van mond of gezicht ervaart. Raadpleeg een tandarts indien bij volwassenen de symptomen aanhouden of bij kinderen met bloedend tandvlees.

Details
CNK4272688
FabrikantenGSK
MerkenParodontax
Breedte167 mm
Lengte37 mm
Diepte45 mm