Listerine Advanced White Mondspoeling Mild 500ml

Op bestelling

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Bij tweemaal daags gebruik is bewezen dat LISTERINE Advanced White Milde Smaak mondspoeling sterke verkleuring oplost en voorkomt – voor wittere tanden in slechts 1 week tijd. LISTERINE Advanced White Milde Smaak met de niet-schurende witmakingtechnologie reinigt het tandoppervlak zonder het tandglazuur aan te tasten, terwijl de krachtige etherische oliën tot 97% van de bacteriën die tandplak veroorzaken verwijderen. LISTERINE Advanced White Milde Smaak mondspoeling remineraliseert en versterkt de tanden met fluoride.

Gebruik

Voor het beste resultaat spoelt u 's ochtends en 's avonds na het poetsen van uw tanden 60 seconden met 10 ml mondwater. Spuug het mondwater uit en slik niet in. 10 ml is gelijk aan 2 theelepels.

Indicatie

"• LISTERINE Advanced White Milde Smaak, voor wittere tanden in slechts 1 week tijd.• Werkt effectief met dubbele werking: verwijdert sterke verkleuring en voorkomt toekomstige verkleuring • Niet-schurende witmakingtechnologie die het glazuur niet beschadigt • Bevat krachtige etherische oliën en verwijdert tot 97% van de bacteriën die tandplak veroorzaken. • Voegt mineralen toe en versterkt uw tanden - met fluoride. • Milde smaak, zonder alcohol."

Details
CNK3981560
FabrikantenJohnson & Johnson
MerkenListerine