Korres Km Pencil Kohl Mineral Black

Niet beschikbaar

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Een innovatieve eyeliner met langdurig resultaat, verrijkt met vulkanische mineralen die de oogwimpers verzorgt en het breken voorkomt. Toegevoegde ceramides voorkomen dat de huid uitdroogt en verzorgen de gevoelige huid.
Parelpoeder verhoogt dan weer de natuurlijke hydratatie en weerstand van de huid, omdat de huid rond de ogen zwaar te verduren krijgt bij regelmatig makeup gebruik.
Bijenwas verzacht de huid waardoor de toegevoegde vitamines C & E herstellend te werk kunnen gaan.

Opthamologisc getest

Gebruik

Breng de eyeliner aan rond de ogen zo veel als gewenst. Vergeet zeker niet in de avond voor het slapen gaan al uw makeup te verwijderen met de Korres Jasmijn eyemakeup remover.

Samenstelling

CI 77499 (IRON OXIDES), HYDROGENATED PALM KERNEL GLYCERIDES, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, POLYETHYLENE, MICROCTYSTALLINA CERA (MICROCRYSTALLINE WAX), TALC, TOCOPHEROL, PUMICE, ASCORBYL PALMITATE.

Indicatie

Een gitzwarte eyeliner voor een mooie en langdurige look rond de ogen. Verrijkt met verzorgende ceramides en vulkanische mineralen.

Gegevens
CNK3077229
FabrikantenGreendock
MerkenKorres
Breedte15 mm
Lengte140 mm
Diepte15 mm