Jordan Brush Between M

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Clinic Brush Between Size M 0,6 mm. Het Wave-Cut design, de softtip en de flexibele draad maken het eenvoudig om met de borstel tussen de tanden en beugels schoon te maken, waar de tandenborstel niet bij kan.

Gebruik

Reinig tussen en rondom de tanden en beugels : het Wave-Cut design biedt een grondige reiniging in alle richtingen. Brush Between heeft een ergonomische handgreep, en zit in hersluitbare verpakking, inclusief een travelcap.

Samenstelling

Medium (M) heeft een draaddiameter van 0,6 mm en een borstelhaar diameter van 3,5 mm in Wave-Cut design

Indicatie

Brush Between borsteltjes verwijderen plaque tussen de tanden en het tandvlees. Het zijn zeer effectieve reinigingsproducten voor mensen met tandvleesproblemen bij implantaten, beugels, kronen of bruggen.

Details
CNK3345071
FabrikantenBenckmar bvba
MerkenJordan
Breedte88 mm
Lengte131 mm
Diepte22 mm