Hydroclean Advance 10x10cm 10

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

HydroClean® advance reinigt de wonde doeltreffend en activeert het genezingsproces. De wondcontactlaag bestaat uit een polypropyleen tricot waarop silicone strips werden aangebracht. De wondcontactlaag en de silicone strips voorkomen verkleving met het wondbed. Aan de zijde die niet op de wond wordt gelegd voorkomt een waterdichte polypropyleenfolie, bedekt met een hydrofoobpolypropyleen non-woven de vroegtijdige uitdroging van wondverband.

HydroClean advance geeft tot drie dagen lang Ringer's oplossing af aan de wond. Gedurende deze tijd vindt interactieve en continue wondspoeling plaats omdat het wondverbandkussen ook wondexsudaat absorbeert.

Het SAP dat in HydroClean wordt gebruikt, inactiveert matrixmetalloproteïnasen (MMP) die de wondgenezing belemmeren. Hierdoor kan de stagnerende genezing van chronische wonden opnieuw worden geactiveerd.

Samenstelling

Materiaal

Omhulsel: interlocktricot uit polypropyleen vezels (met groene strepen op de zijde die niet op de wond wordt gelegd).

Beschermfolie: waterdichte polypropyleen folie

Absorptiekern: Airlaid uit superabsorberend polyacrylaat, celstof en polypropyleenvezels, geactiveerd met Ringer-oplossing – United States Pharmacopoeia

Indicatie

Voor de natte/vochtige behandeling van alle wonden en in het bijzonder deze met een slechte genezingstendens. Chronische en slecht genezende wonden in de reinigings- en granulatiefase.

Gegevens
CNK4203956
FabrikantenHartmann
MerkenHartmann