Eye Care Versteviger Oogomtrek 15g

Niet beschikbaar

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Deze ultrafrisse gel is geschikt voor mensen met gevoelige ogen en voor contactlensdragers. Hij heeft een onmiddellijk liftend effect: de huidverstrakkende actieve bestanddelen (acaciagom, propolis en collageenachtige peptiden) zorgen voor een versteviging van de oogcontouren en strijken de rimpels en kraaienpootjes glad. De gel is verrijkt met verzachtend bloesemwater en biedt een uniek gevoel van comfort.Zonder parfum, alcohol en kleurstoffen. De pH-waarde is aangepast aan het oog.

Gebruik

's Ochtends en 's avonds voorzichtig aanbrengen, zonder te masseren, met nadruk op de kraaienpootjes. Ongeveer 1 minuut laten drogen alvorens de make-up aan te brengen.

Samenstelling

Aqua (Water), Glycerin, Butylene Glycol, Acacia Senegal Gum Extract, Hydrolyzed Rhizobian Gum, Xanthan Gum, Phenethyl Alcohol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide, Boron Nitride, Hydrolyzed Algin, Camelia Sinensis Leaf Extract, Propolis Extract, Hexapeptide-9. (OGT05)

Gegevens
CNK2721280
FabrikantenPharmaboulevard
MerkenEye Care
Breedte35 mm
Lengte125 mm
Diepte22 mm