Ducray Dexyane Med Oogleden Cr 15ml Nf

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving
  • DEXYANE MeD Oogleden is een medisch hulpmiddel* voor de behandeling van atopisch of contacteczeem van de oogleden
  • De ultra-hydraterende formule werkt als een pleister die enerzijds verlicht en ontzwelt, en anderzijds de huidbarrière herstelt en de bacteriële hechting beperkt
  • Klinisch bewezen doeltreffendheid en goede tolerantie
  • Gebruik het afzonderlijk, in combinatie met of na dermocorticoïden om eczeemletsels te behandelen en het opnieuw verschijnen ervan te beperken

*DEXYANE MeD Oogleden is een medisch hulpmiddel van klasse IIa CE 0459. Lees aandachtig de instructies in de bijsluiter. Niet gebruiken bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Vermijd direct contact met de ogen. Vanaf 3 maanden. Fabrikant : Pierre Fabre Medical Devices.

Gebruik

Gebruik één of twee keer per dag.

Breng met een schone vinger een dun laagje rechtstreeks aan op de letsels door ooglideczeem, vermijd contact met de ogen.

Gebruik het alleen, in combinatie met en/of als aanvulling op dermocorticoïden.

Sluit de tube goed af na gebruik. Gebruik het product niet als de tube beschadigd is.

Samenstelling

WATER (AQUA). GLYCERIN. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. BUTYLENE GLYCOL. POLYSORBATE 60. GLYCERYL STEARATE. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER. BEESWAX. PEG-100 STEARATE. 10-HYDROXYDECENOIC ACID. CAPRYLYL GLYCOL. CETYL ALCOHOL. CITRIC ACID. GLYCYRRHETINIC ACID. POLYACRYLATE-13. POLYISOBUTENE. POLYSORBATE 20. SCLEROTIUM GUM. SORBITAN ISOSTEARATE.

Indicatie

Eczeem van de oogleden

Contra indicatie
  • Niet gebruiken als u allergisch bent voor een van de ingrediënten
  • Raadpleeg een arts in geval van allergische reacties
  • Bij gebrek aan gegevens niet gebruiken bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven
  • Buiten bereik van kinderen bewaren
  • Raadpleeg een arts in geval van bijwerkingen als gevolg van het gebruik van het product
Details
CNK4332201
FabrikantenPierre Fabre
MerkenDucray