Compeed Pleister Eeltknobbels Nl/fr 5

Op bestelling

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Naast blaren kunnen er ook eeltknobbels op onze voeten ontstaan. Een eeltknobbel bestaat uit eelt, eelt is harde, dikke huid. Het zit op plekken waar veel druk op je huid komt, bijvoorbeeld onder je voet. Als de druk op een plek op de voet te groot wordt kan een likdoorn ontstaan. Daarom is het belangrijk om al in te grijpen bij een eeltknobbel, voor het een likdoorn wordt. Een likdoorn is een plek waar het eelt heel dik wordt en naar binnen groeit. Een ander woord voor likdoorn is eksteroog. Met de eeltknobbelspleisters van Compeed verminder je de druk en pijnlijke wrijving onmiddellijk. Zo voorkom je andere pijnlijke voetproblemen of huidziektes.

Gebruik

1. Reinig en droog de huid voor gebruik en zorg ervoor dat het gebied van de eeltknobbel vrij is van crèmes en oliën.

2. Verwijder het bovenste en vervolgens het onderste papier waarbij je het kleefoppervlak niet mag aanraken.

3. Breng de pleister stevig aan op de eeltknobbel en zorg ervoor dat de randen glad zijn.

4. Laat het op zijn plaats zitten tot het begint op te rollen.

5. Vervang deze zo vaak als nodig is door een nieuwe Compeed® Eeltknobbelspleister.

Samenstelling

Deze verpakking bevat vijf eeltknobbelpleisters medium.

Indicatie

Pijnverlichting bij en genezing van eeltknobbels.

Details
CNK1511724
FabrikantenHRA Pharma, Perrigo
MerkenCompeed
Breedte71 mm
Lengte70 mm
Diepte88 mm