Bernagie Olie Caps 90 Natural Energy Labophar

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Beschrijving

1000mg BERNAGIE OLIE waarvan minstens 20% Gamma-Linoleenzuur (GLA) in combinatie met 7mg vitamine E per softgel.BERNAGIE OLIE van Natural Energy wordt verkregen door middel van persing van de zaden van de bernagie plant (borago officinalis), ook vaak komkommerkruid genoemd. Onze formule is verrijkt met Vitamine E dat een extra bescherming biedt tegen oxidatieve stress(1).

BERNAGIE OLIE van Natural Energy bevat een ideaal gehalte van het waardevolle Gamma-Linoleenzuur (GLA). GLA is een semi-essentieel poly-onverzadigd omega vetzuur. GLA wordt in het lichaam omgezet in het nuttige dihomo Gamma-Linoleenzuur (DGLA). Bernagie olie past in een gezonde voedingsstijl. De olie heeft een gunstig effect op het uitzicht van de huid en de hydratatie waardoor het bijdraagt tot het jeugdig uitzicht van de huid. Bernagie olie draagt daarnaast ook bij tot het behoud van een gezond vetzuurprofiel in het lichaam.

Gebruik

De eerste maand: 6 capsules per dag

Als onderhoudsdosis: 3 capsules per dag

Samenstelling

Ingrediënten per 3 softgelsBernagie olie (20% GLA gamma-linoleenzuur) (Borago officinalis L.) 3000mg, Gelatine, Geleermiddel (Glycerol), Water, Vitamine E (D-alfa-tocoferol concentraat) 20mg (166,67% RI)RI: Referentie-inname

Indicatie
  • Ter ondersteuning van een evenwichtig vetzuurprofiel
  • Ter aanvulling van poly-onverzadigde vetzuren GLA, DGLA
  • Voor een stralende, goed gehydrateerd huid
  • Voor een jeugdige uitstraling van de huid
Details
CNK2969020
FabrikantenLabophar nv
MerkenNatural Energy
Breedte68 mm
Lengte67 mm
Diepte104 mm